Kontakto

Kush Jemi Ne

FORTIFIN shpk u krijua në vitin 2014 në Tiranë. Shoqëria vepron në fushën e menaxhimit të projekteve dhe distribucionit për: Materiale ndërtimi, pajisje për supermarkete, hotele, spitale dhe magazina. Me krenari, ne bashkëpunojmë me lojtarët kryesorë në tregun Europian, për të sjellë risi në rajonin e Ballkanit. Së bashku, plotësojmë nevojat e klientëve tanë dhe i realizojmë projektet me sukses dhe në kohë. Misioni dhe vizioni ynë, është të ofrojmë zgjidhje efiçiente, të jemi konkurrent dhe inovator në treg.

"A COMMERCIAL REAL ESTATE COMPANY THAT TAKES YOU BEYOND FOUR WALLS"

Certification

Partnerët