Kontakto

Project Image

Mbajtese çmimesh elektronike me ose pa komandim Wifi për të gjithë dyqanet e rrjetit. Formate të ndryshme.

Project Image

Mbajtese ofertash të formateve dhe ngjyrave të ndryshme.

Project Image

Mbajtese çmimesh me kapëse për shporta, rafte etj.

Project Image

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod.

Project Image

Mbajtese çmimesh për çdo model rafti. Në dimensione të ndryshme.

Project Image

Mbajtese çmimesh për oferta në pozicione shikueshmërie të ndryshme.

Project Image

Mbajëse për fruta tē thata, shoqëruar me lugë ose kapëse plastike.

Project Image

Mbajëse për fruta tē thata që funksionon me peshën e gravitetit të vetë produkteve. 7.5L

Project Image

Tabaka shtytëse për produktet, në mënyrë që të dalin në rresht të parë të raftit.

Project Image

Mbajëse për fruta tē thata që funksionon me peshën e gravitetit të vetë produkteve. 20L