Kontakto

About

RRETH NESH

FORTIFIN shpk u krijua në vitin 2014 në Tiranë. Shoqëria vepron në fushën e menaxhimit të projekteve dhe distribucionit për: Materiale ndërtimi, pajisje për supermarkete, hotele, spitale dhe magazina. Me krenari, ne bashkëpunojmë me lojtarët kryesorë në tregun Europian, për të sjellë risi në rajonin e Ballkanit. Së bashku, plotësojmë nevojat e klientëve tanë dhe i realizojmë projektet me sukses dhe në kohë. Misioni dhe vizioni ynë, është të ofrojmë zgjidhje efiçiente, të jemi konkurrent dhe inovator në treg. ​

Item List

70%

Item List

70%

Counter

200+

Projekte

100+

Kliente

15+

Partnere

5+

Tregje

About Image

​ GARANTOJMË ZGJIDHJE EFIÇIENTE

Ne zgjedhim produkte/shërbime unike interesante dhe marka të mundshme lider për zhvillim të mëtejshëm. Misioni ynë është të gjejmë zgjidhje ideale për klientët tanë duke patur prioritet Cilësinë. Vizioni ynë është të jemi grupi më konkurrues dhe novator në treg.

Learn More
About Image