Kontakto

Project Image

Set çarçafësh për hotele 3-4-5 yje. Perkale, Sateen dhe specifika teknike të lejuara vetëm për këto standarte hotelerie​.

Project Image

Set peshqirësh për hotele 3-4-5 yje. Ofrojmë GSM dhe specifika teknike të lejuara vetëm për këto standarte hotelerie. Me ose pa logo.​

Project Image

Set çarçafësh me dizjane për hotele 3-4-5 yje. Perkale, Sateen dhe specifika teknike të lejuara vetëm për këto standarte hotelerie​.

Project Image

Set peshqirësh për hotele 3-4-5 yje. Ofrojmë GSM dhe specifika teknike të lejuara vetëm për këto standarte hotelerie. Me ose pa logo.​