Kontakto

Project Image

Rafte metalike për pesha, ngjyrë dhe dimensione të ndryshme.​

Project Image

Rafte Mdf, Laminat për butike dhe dyqane kozmetike.

Project Image

Rafte Mdf, Laminat për pije alkolike etj.

Project Image

Rafte metalike per DIY për pesha, ngjyrë dhe dimensione të ndryshme.

Project Image

Rafte dhe varëse metalike për butikë / dyqane veshjesh.​

Project Image

Dyer me sensor ose manuale për supermarkete .

Project Image

Kasa marketi me dimensione dhe ngjyra të ndryshme

Project Image

Kasa marketi me funksione, dimensione dhe ngjyra të ndryshme . Opsionale sistem me Self-Checkout​.