Kontakto

Project Image

Profile alumini për pllaka, parkete, mokete, bashkuese si dhe ndriçimi të fshehtë​.

Project Image

Parvaze alumini te lyer per dritare dhe dyer.

Project Image

Plintues me dizajne/ lartësi të ndryshëm. Materiali Alumin​.

Project Image

Sistem profile alumini për veshje mure me pllaka, HPL, etj.

Project Image

Hijesues alumini për ambjente të jashtme në dimensione dhe dizajne të ndryshme​.

Project Image

Profile alumini të ndryshëm për të mbajtur xhama apo pllaka druri, pvc etj​.