Kontakto

Service Image

Krijojmë zgjidhje

Me suportin e bashkëpuntorëve tanë, ofrojmë me shumë se zgjidhje standarte.​ Një ndër politikat e kompanisë tone është të krijojmë zgjidhje sipas kërkeses së klientëve tanë. Këto zgjidhje ofrohen me garanci.

Service Image

Menaxhim Projekti

Ne jemi kompetent në fushën e menaxhimit të projekteve në rajon. Ekspertët tanë e ndjekin projektin në të pesta fazat e tij. Qëllimi i arritur gjithmonë, është të garantojmë cilësinë, kostot dhe afatet.

Service Image

Tregti & Distribucion

Kompania jonë është përfaqësues ekskluziv për shumë brande europiane dhe ndërkombëtare. Sektorët ku ofrojmë zgjidhje janë në fushën e: ndërtimit, dyqane, hotelerisë, logjistikës, spitaleve etj.